Създаване на уебсайт с HTML и CSS за ученици

Пролетен курс за деца

 • Ще се запознаем с градивните елементи на всяка уеб страница
 • HTML и CSS са в основата на почти всяка уеб страница
 • Ще разработим собствен уеб сайт с интегрирани видеа, анимации и ефекти

Начало на курса

Скоро предстои

Продължителност

11 седмици

Цена на курса

165 лв. / месец

Учебни занятия

Всяка събота от 9:30ч. до 12:30ч.

Начало: Скоро предстои

Продължителност

11 седмици

Учебни занятия

Всяка събота от 9:30ч. до 12:30ч.

Начин на провеждане

Присъствен курс

Цена на курса

165 лв. / месец

Уникално присъствено обучение в ученическата академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането или програмирането на уебсайтове е процесът по изграждане на външния вид и функционалността на всеки уеб сайт. Това включва неговото програмиране, създаване, качване на сървър и поддръжка.

 1. Развива дигитална грамотност

  Днес, технологиите са навсякъде и уменията свързани с тяхното разбиране и използване стават все по-търсени. Пролетния курс по уеб програмиране с HTML и CSS може да бъде първата стъпка към придобиването на тези умения, а защо не и за подготовка за бъдеща кариера в ИТ сектора.

 2. Развива креативността

  Уеб програмирането дава възможност на учениците да създават каквото пожелаят. Разработката на уебсайт от самото начало е начин за децата да разгърнат въображението си и да създадат нещо ново и вълнуващо.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  В програмирането, най-ефективният метод за учене е практиката. Често се появяват проблеми или грешки (бъгове), с които учениците трябва да се справят. Това става като разделят проблема на по-малки части и решават всяка от тях поотделно.

В рамките на курса по уеб програмиране с HTML и CSS, учениците ще научат основите на уеб разработката и ще придобият знанията и уменията, необходими за създаването на един уеб сайт. Ще се запознаят с HTML, който се използва за изграждането на структурата на уеб страниците. Ще научат също така да пишат и CSS код, който помага на правенето на уеб страниците по-привлекателни визуално. Резултатът накрая - техният първи уебсайт. А може да научите повече за учебната програма.

Курсът по уеб програмиране с HTML и CSS е подходящ за ученици от 5 до 12 клас, които имат интерес към програмирането, дигиталните технологии и искат да научат как е създаден любимия им сайт.

Курсът ще се провежда всяка събота в продължение на 11 седмици, като всяко занятие ще бъде по 3 часа. Курсът има присъствена форма на обучение, а занятията ще се провеждат в залите на Advance Academy.

Програмиране с HTML и CSS за ученици

Ангажирайте свободното време на децата през пролетта с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

web-ninja

Програма

html5

Модул 1

HTML

4 дни / 12 часа

В първия модул на курса ще се запознаем с основите на уеб програмирането, започвайки с HTML - езикът, който формира структурата на уеб страниците. Ще подготвим нашата работна среда за Front End програмиране, като разгледаме какъв софтуер е необходим и как да го използваме ефективно. Ще се научим да използваме инструментите за разработчици в интернет браузъра “Chrome”. Ще разгледаме и основните тагове в HTML и ще се научим как да създаваме структурата на уеб страница.

three

Модул 2

CSS

4 дни / 12 часа

Ще изучаваме основните концепции и синтаксиса на CSS. Ще научим как да прилагаме стил към нашите уеб страници, включително промяна на цветове, размери и шрифтове. Също така, ще добавяме и експериментираме с различни ефекти, за да направим нашата уеб страница по-уникална и привлекателна.

desktop

Модул 3

Финален проект

3 дни / 9 часа

В последния модул от курса по уеб програмиране с HTML и CSS ще приложим на практика усвоените до момента знания. Всеки курсист ще работи върху проект и ще се запознае с различните етапи на разработка.

cup

Code Challenge

Традиция в Advance Academy е да организира събитието Code Challenge след края на всеки ученически курс. Поканени са всички курсисти, техните роднини и приятели, за да видят крайния резултат от всичко научено по време на курса. Ние от Advance Academy поощряваме своите ученици за положеното старание и като бонус качваме всички техни проекти на нашия сървър, за да могат да бъдат видими навсякъде в интернет пространството.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курсa. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

blue background
robot-left

165 лв./месец

или

robot-right

490 лв.

Продължителност на курса: 11 седмици

Цена: 490лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 10 Февруари

165лв. - до 10 Март

165лв. - до 10 Април

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

165 лв./месец

или

490 лв.

Продължителност на курса: 11 седмици

Цена: 490лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 10 Февруари

165лв. - до 10 Март

165лв. - до 10 Април

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

 

Мнения на деца