PHP програмиране
за ученици

part-4 Web Development 7-12 клас

Целогодишният курс по PHP програмиране е последното ниво от пътеката на развитие Web Development. PHP е един от най-популярните сървърни езици за програмиране. Той се използва за разработване на сървърната част на всякакъв тип уеб сайтове – от блогове до големи онлайн магазини. По време на целогодишния курс, учениците ще създадат динамична уеб страница и ще използват базата от данни MySQL за съхраняване на информация и данни.

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

30 Септември

26 седмици

165лв. / месец

Събота от 14:30 до 17:30 часа

Начало: 30 Септември

Продължителност

26 седмици

Учебни занятия

Събота от 14:30 до 17:30 часа

Цена на курса

165лв. / месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

PHP е един от най-популярните езици за програмиране. Той е сървърен език, който се използва за създаване на динамично уеб съдържание и събиране на данни от онлайн формуляри. С него се разработва сървърната част на всякакъв тип уеб сайтове – от блогове до огромни онлайн магазини за електронна търговия.

  1. PHP е подходящ за начинаещи и за ученици

    PHP е сравнително лесен за научаване, тъй като има големи прилики с HTML, както и възможността за повторно използване на блоковете код, които изграждате.

  2. PHP е един от най-популярните сървърни езици

    PHP е един от най-популярните сървърни езици, като се използва в цял свят. Статистиките показва, че почти 80% от всички уебсайтове използват PHP за своите бекенд решения. Той е съвместим с всички операционни системи и може да работи с голям брой от бази от данни, заради което е и толкова популярен.

В рамките на целогодишният курс по PHP програмиране, учениците ще се запознаят, както с PHP, така и с базата от данни MySQL, която ще използват за съхраняване на информация и данни. Освен това, курсисте ще създадат и поддържат уеб платформа и динамична уеб страница, както и ще изграждат и оптимизират бази от данни. А може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по PHP програмиране е за ученици от 7 до 12 клас, които са запознати и имат опит с програмните езици – HTML и CSS или са преминали през целогодишната ни програма по Уеб Програмиране

Курсът ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията.

folks

Ангажирайте свободното време на децата с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

Курс по PHP програмиране за ученици

Програма

code-icon

Модул 1

Въведение в PHP

3 дни/9 учебни часа

В първи модул ще се запознаем с езика PHP и основните му приложения в практиката. Ще научим неговия синтаксис, как да изпращаме данни към браузъра и как да работим с променливи. Ще разгледаме основните оператори и ще създадем първата си програма.

js-coding

Модул 2

Работа с функции и масиви

5 дни/15 учебни часа

Ще започнем да създаваме по-сложни скриптове. Ще се научим да създаваме функции и да работим с тях. Ще разберем колко много работа и код спестяват на програмистите. Ще покажем употреба на функция в друга функция. Ще се запознаем с двата типа масиви в PHP и как да ги използваме. Ще разберем какви са индексите и стойностите, които приемат. Ще добавяме нови стойности, ще променяме или изтриваме текущи. Ще сортираме елементите в масива и ще затвърдим наученото с допълнителни задачи и примери.

jquery

Модул 3

Front-End програмиране

4 дни/12 учебни часа

В този модул ще работим с формуляри и ще се научим как да събираме и запазваме информация от тях. Ще създаваме интерактивни форми за въвеждане и обработка на данни. Ще работим с Bootstrap и неговите възможности. Ще използваме готови компоненти за изграждане на уеб страница.

diskette

Модул 4

База от данни

6 дни/18 учебни часа

Ще се запознаем с функционалностите на базите от данни и възможности, които ни дават. Ще разгледаме архитектурата на база от данни и ще работим с MySQL. Ще се научим да създаваме и управляваме таблици, редове и колони. Ще изпълняваме CRUD заявки - създаване, прочитане, редактиране и изтриване на записи с информация.

icon

Модул 5

Работа по проект

4 дни/12 учебни часа

Ще упражним всичко, което сме научили до момента. Ще добавим и работим с база от данни. Ще извличаме динамична информация от базата и ще можем да я редактираме, изтриваме или да добавяме нова. Ще създадем формуляр за регистрация на потребители и портал за достъп.

icon

Модул 6

Разработка на платформа

4 дни/12 учебни часа

По време на последния модул ще изградим уеб платформа с административен панел и динамично съдържание. Тя ще се управлява от администратор. Той ще може да добавя нова информация, да изтрива или редактира текущи данни. Заинтересовани потребители ще могат да се абонират и да получават актуална информация за уеб сайта.

cup

Code Challenge

С уменията за работа с PHP и бази от данни MySQL, куристите ще създадат интерактивна уеб платформа. По време на събитието всеки от участниците ще има възможността да презентира своя проект и да разкаже за идеята и технологиите, които е използвал пред нашите специални гости - родители и приятели. За финал на всеки от участниците ще бъде връчен официално сертификатът за успешно завършеното обучение.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курсa. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

blue background
robot-left

165 лв./месец

или

robot-right

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 30 Септември 2023

165лв. - до 30 Октомври 2023

165лв. - до 30 Ноември 2023

165лв. - до 30 Декември 2023

165лв. - до 30 Януари 2024

165лв. - до 29 Февруари 2024

165лв. - до 30 Март 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

165 лв./месец

или

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 30 Септември 2023

165лв. - до 30 Октомври 2023

165лв. - до 30 Ноември 2023

165лв. - до 30 Декември 2023

165лв. - до 30 Януари 2024

165лв. - до 29 Февруари 2024

165лв. - до 30 Март 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

 

Мнения на деца