PHP ПРОГРАМИРАНЕ
ЗА УЧЕНИЦИ

part-3 Web Development 7-12 клас

  • Ще се запознаем с програмния език PHP
  • Ще разберем какво представлява базата от данни MySQL
  • Ще създаваме уеб сайтове с динамична информация
  • Ще разработим уеб платформа с административен панел

Продължителност

Начин на провеждане

Цена на курса

Учебни занятия

26 седмици

Присъствено обучение

165лв. на месец

Събота от 14:00ч. до 17:00ч.

Начало: 1 Октомври

Продължителност

26 седмици

Учебни занятия

Събота от 14:00ч. до 17:00ч.

Цена на курса

165лв. /месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

PHP е един от най-популярните езици за програмиране. Той е сървърен език, който се използва за създаване на динамично уеб съдържание и събиране на данни от онлайн формуляри. С него се разработва сървърната част на всякакъв тип уеб сайтове – от блогове до огромни онлайн магазини за електронна търговия.

  1. PHP е подходящ за начинаещи и за ученици

    PHP е сравнително лесен за научаване, тъй като има големи прилики с HTML, както и възможността за повторно използване на блоковете код, които изграждате.

  2. PHP е един от най-популярните сървърни езици

    PHP е един от най-популярните сървърни езици, като се използва в цял свят. Статистиките показва, че почти 80% от всички уебсайтове използват PHP за своите бекенд решения. Той е съвместим с всички операционни системи и може да работи с голям брой от бази от данни, заради което е и толкова популярен.

В рамките на целогодишният курс по PHP програмиране, учениците ще се запознаят, както с PHP, така и с базата от данни MySQL, която ще използват за съхраняване на информация и данни. Освен това, курсисте ще създадат и поддържат уеб платформа и динамична уеб страница, както и ще изграждат и оптимизират бази от данни. А може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по PHP програмиране е за ученици от 7 до 12 клас, които са запознати и имат опит с програмните езици – HTML и CSS или са преминали през целогодишната ни програма по Уеб Програмиране

Курсът ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията.

folks

Ангажирайте свободното време на децата с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

Курс по PHP програмиране за ученици

Програма

code-icon

Модул 1

Въведение в PHP

3 дни/9 учебни часа

В първи модул ще се запознаем с езика PHP и основните му приложения в практиката. Ще научим неговия синтаксис, как да изпращаме данни към браузъра и как да работим с променливи. Ще разгледаме основните оператори и ще създадем първата си програма.

js-coding

Модул 2

Работа с функции и масиви

6 дни/18 учебни часа

Ще започнем да създаваме по-сложни скриптове. Ще се научим да създаваме функции и да работим с тях. Ще разберем колко много работа и код спестяват на програмистите. Ще покажем употреба на функция в друга функция. Ще се запознаем с двата типа масиви в PHP и как да ги използваме. Ще разберем какви са индексите и стойностите, които приемат. Ще добавяме нови стойности, ще променяме или изтриваме текущи. Ще сортираме елементите в масива и ще затвърдим наученото с допълнителни задачи и примери.

jquery

Модул 3

Front-End програмиране

3 дни/9 учебни часа

В този модул ще работим с формуляри и ще се научим как да събираме и запазваме информация от тях. Ще създаваме интерактивни форми за въвеждане и обработка на данни. Ще работим с Bootstrap и неговите възможности. Ще използваме готови компоненти за изграждане на уеб страница.

diskette

Модул 4

База от данни

6 дни/18 учебни часа

Ще се запознаем с функционалностите на базите от данни и възможности, които ни дават. Ще разгледаме архитектурата на база от данни и ще работим с MySQL. Ще се научим да създаваме и управляваме таблици, редове и колони. Ще изпълняваме CRUD заявки - създаване, прочитане, редактиране и изтриване на записи с информация.

icon

Модул 5

Разработка на финален проект

5 дни/15 учебни часа

По време на последния модул ще създадем финален проект с административен панел. Ще изградим уеб платформа с динамично съдържание, която ще се управлява от администратор. Той ще може да добавя нова информация, да изтрива или редактира текущи данни. Заинтересовани потребители ще могат да се абонират и да получават актуална информация за уеб сайта.

cup

Code Challange

С уменията за работа с PHP и бази от данни MySQL, куристите ще създадат интерактивна уеб платформа. По време на събитието всеки от участниците ще има възможността да презентира своя проект и да разкаже за идеята и технологиите, които е използвал пред нашите специални гости - родители и приятели. За финал на всеки от участниците ще бъде връчен официално сертификатът за успешно завършеното обучение.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

robot-left

13 лв./час

или

robot-right

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

Цена ранно записване - до 01.09 - 790лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

13 лв./час

или

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

Цена ранно записване - до 01.09 - 790лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *
supergirl

Успешни истории

Атанас Вълев Курсист
half-circle
Атанас Вълев

„Часовете по програмиране минаваха весело и забавно. Научихме се да създаваме много игри и да управляваме дронове.“ – Атанас Вълев, Курс по Програмиране на Scratch

Борис Велчев Курсист
half-circle
Борис Велчев

„Научих се да програмирам и да мисля като програмист. Нищо не ме затрудни по време на курса и се радвам, че бях записан.“ – Борис Велчев, Курс по програмиране на Scratch.

Васил Желев Курсист
half-circle
Васил Желев

„Най-много ми хареса, че бързо се взима материала и в същото време правим упражнения и прилагаме наученото. Преподавателите обръщат внимание на всички и са много готини“ – Васил Желев, Курс по Уеб програмиране