Roblox програмиране
за деца Roblox програмиране за деца

Онлайн курс за деца от 3 до 7 клас

Представете си място, където въображението на вашето дете няма граници - място, където то може да превърне в реалност най-смелите си мечти и да ги споделя с милиони други деца навсякъде по света. Добре дошли в Roblox. Един свят на творчество, иновация и безкрайни възможности. Нашият онлайн курс по Roblox програмиране е билетът на вашето дете към този вълнуващ свят на създаване на игри. Чрез Roblox, вашето дете ще научи важни умения като решаване на проблеми, критично мислене, креативност, и основите на програмиране, всичко това докато се забавлява с Roblox Studio.

Начало на курса

13 Май

Продължителност

4 седмици

Цена на курса

90 лв.

Учебни занятия

Група I: Понеделник от
17:30ч. до 19:00ч.
Група II: Сряда от
17:30ч. до 19:00ч.

Начало: 13 Май

Продължителност

4 седмици

Учебни занятия

Група I: Понеделник от
17:30ч. до 19:00ч.
Група II: Сряда от
17:30ч. до 19:00ч.

Начин на провеждане

Онлайн курс

Цена на курса

90 лв.

Уникално онлайн обучение в детската академия по програмиране на Advance Academy

Roblox е игра и онлайн платформа за създаване на игри, която дава възможност на децата да създават, споделят и да се наслаждават на игри, направени от тях или техни връстници. С повече от 150 милиона активни потребители, Roblox е място за учене, игра и изразяване на креативност.

Roblox Studio е интуитивен инструмент за създаване на игри, който улеснява децата да проектират, редактират и публикуват свои собствени игри в Roblox. Той стимулира креативността и решаването на проблеми, предлагайки забавен и ангажиращ начин за децата да учат и да споделят своите творения със света.

Roblox е много повече от игра, това е образователна платформа, която предлага редица предимства за децата:

  • Усъвършенстване на умения за решаване на проблеми и критично мислене: Програмирането на Roblox помага на децата да анализират и разбиват сложни проблеми на по-малки, управляеми задачи, насърчавайки логическото мислене.

  • Стимулиране на креативността и иновациите: Създаването на игри в Roblox позволява на децата да изразяват своята креативност, да мислят извън кутията и да намират иновативни решения.

  • Подготовка за бъдещи кариери в ИТ и разработката на игри: Game Development секторът е един от най-бързо растящите се, а програмирането в Roblox предоставя на децата предимство за бъдещи кариерни пътища.

В рамките на курса, децата ще се научат да използват Roblox Studio, за да създават свои собствени игри. Те ще експериментират с различни игрални дизайни, ще добавят и модифицират обекти, и ще разработват игри, които предлагат различни предизвикателства.

Курсът по Roblox програмиране е подходящ за деца от 3 до 7 клас, които обичат видео игрите, имат интерес към дигиталните технологии, нп искат да научат как работят и се създават нещата.

Курсът ще се провежда един път седмично по 2 учебни часа. Курсът има олайн форма на обучение, като ще се провежда през онлайн платформата на Advance Academy. Ще има сутришна група от 10:00ч. до 11:30ч и следобедна група от 17:30ч. До 19:00ч.

Курсисти в курс Roblox

Ангажирайте свободното време на децата с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

roblox icon

Програма

idea

Седмица 1

Запознаване с Roblox Studio, програмната среда, която ще използваме за създаване на игри. Всеки курсист ще използва собствен акаунт. Ще научим основните настройки и функции на платформата, ще създадем нашия първи проект и ще научим как да добавяме и манипулираме различни обекти.

music

Седмица 2

Ще се запознаем с основните контроли за управление на персонажи в играта.Ще проектираме разнообразни игрални полета по избор, добавяйки и модифициране обекти, техните размери, цветове и други характеристики, както и звуци.

controller

Седмица 3

Всяко дете ще създаде свой уникален свят и ще управлява елементите в него, включително добавяне на визуални ефекти и музика. Ще програмираме забавни игри, в които главният герой се сблъсква с различни предизвикателства. Управлението на играта ще става чрез специфични клавишни комбинации.

joystick

Седмица 4

Ще създаваме игри, в които управлението на играта ще става чрез специфични клавишни комбинации. Ще използваме и модифицираме вградени обекти и ще създаваме нови.

Цена на курса

blue background

90 лв.

Цена на курса
90 лв.

Включи се сега

 

Мнения на деца