Летни занимални за деца

Занималните, които са лагер-школи съчетават полезното с приятното, игрите навън и разходките сред природата и новите технологии, като децата ще се потопят в една динамична, креативна и забавна среда, в която ще срещнат много нови приятели.

kids

От 6 до 12 години

clock

От 8:30 до 18:00

calendar

От Понеделник до Петък

rocket

Начало: Всеки Понеделник от 27 Май до 26 Август

kids

От 6 до 12 години

clock

От 8:30 до 18:00

calendar

От Понеделник до Петък

rocket

Начало: Всеки Понеделник от 27 Май до 26 Август

БЕЗПЛАТЕН транспорт от ВАШИЯ квартал

Лятната ваканция е любимото време на всяко дете, а с нейното начало стартира и лятната занималня на Advance Academy. Цяло лято деца от 6 до 12 години могат да се забавляват при нас. Занималните, които са лагер-школи съчетават полезното с приятното, като децата ще се потопят в една динамична, креативна и забавна среда, в която ще срещнат много нови приятели. Това лято сме подготвили най-различни занимания, като SMART занимания, които имат за цел да стимулират креативността и уменията за решаване на проблеми на децата. ИТ занимания, в които децата ще се запознаят със света на създаването на игри със Scratch, Roblox, Minecraft, както и 3D моделиране и принтиране. Занимания "Опознай природата", в които децата ще опознават природата и ще играят игри на открито, както и Craft занимания, в които децата ще създават конструкции, ще правят експерименти и опити.

5 предимства на занималнята в Advance Academy

Занималните включват много и различни занимания, които гарантират, че всяко дете ще намери нещо за своя вкус. От изкуство и конструиране до експерименти и програмиране, разнообразието в занималнята помага на децата да разширят знанията и уменията си в множество области. С всеки изминал ден в лятната занималня, децата ще откриват нови интереси, хобита и таланти, които ще направят лятото им страхотно и незабравимо.

Занималнята е като лагер-школа, точно заради разнообразните дейности на открито, които позволяват на децата да изследват и опознават природата, докато играят най-различни игри.

Чрез групови проекти, интерактивни игри и задачи, децата в занималните ще се научат да работят в екип, ще придобият лидерски качества, ще се научат да общуват ефективно.

В лятната занималня на Advance Academy забавлението върви ръка за ръка с придобиването на ценни технически умения. Чрез различни платформи, децата учат основите на програмирането, както и 3D моделирането. Те се забавляват, докато създават игри и модели, което ги учи на логическо мислене и решаване на проблеми.

По време на лятната занималня децата ще срещнат много нови приятели, които споделят техните интереси и с които ще могат да се забавляват, докато откриват новите си таланти и хобита.

Занималня за деца и 3Д принтиране

Програма на занималните

8:15-9:00

9:00-10:00

10:00-12:00

12:00-13:00

13:00-15:30

15:30-18:00

Старт на деня

Smart занимания

ИТ занимания

Обяд

Опознай природата

Craft занимания

 
 
 
 
 
 

Smart заниманията са забавни, интерактивни игри, които помагат на децата да се учат и развиват. Те съчетават елементи като асоциации, куизове, игри по двойки, за да ангажира децата като същевременно повишава уменията им за работа в екип, аналитичното и творческото им мислене. Тези занимания са отлично начало на деня, тъй като подготвят децата за останалите занимания, които ги очакват в занималнята.

ИТ заниманията имат за цел да запознаят децата с основите на технологиите по забавен и достъпен начин. Чрез тях децата ще се запознаят със създаването на анимации, игри, както и моделиране на цели светове. Децата ще се запознаят с платформи като Scratch, Roblox Studio, Minecraft Education и TinkerCad, което ще развие техните умения за решаване на проблеми и логическо мислене.

Заниманията “Опознай природата” са на открито и са чудесен начин за децата да изследват и опознаят природата, докато играят игри. Това включва търсене на специфични растения, търсене на скрити предмети, класически игри като народна топка и други. Игрите на открито са отлична възможност за децата да се научат да работят в екип и да развият социалните си умения.

Craft заниманията са свързани с това децата да отключат творческия си потенциал. Използвайки най-различни материали децата ще изработват различни проекти - от лесни колажи до сложни модели. Докато творят, децата се учат да използват въображението си и да изразяват себе си.

Занималня за деца и Кано компютър

Мнения за нас

Цена на занималните

Включи се сега