JAVASCRIPT ПРОГРАМИРАНЕ ЗА УЧЕНИЦИ

js-logo Web Development 5-12 клас

 • Работа с програмния език JavaScript
 • Добавяне на функционалност към уеб сайтове
 • Създаване на игри и проекти
 • ИТ подготовка от следващо ниво

Продължителност

2 месеца

Продължителност

Начин на провеждане

Цена на курса

Учебни занятия

26 седмици

Присъствено обучение

165лв. на месец

Събота от 14:00ч. до 17:00ч.

Начало: 1 Октомври

Продължителност

6 месеца

Учебни занятия

Събота от 14:00ч. до 17:00ч.

Цена на курса

165лв. /месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

JavaScript е един от най-мощните и използвани програмни езици, като е използван за разработката на цели 97% от всички уебсайтове. JavaScript се използва за създаване на динамично и интерактивно уеб съдържание. С него се разработват уеб базирани игри, мобилни приложения, анимации и различни ефекти.

 1. JavaScript е подходящ за начинаещи и за ученици

  JavaScript има ясен текстово-базиран синтаксис, който е лесен за научаване и прави писането на код и практикуването на езика лесно за деца и ученици. Освен това всичко, което ви трябва, за да работите с JavaScript е уеб браузър, т.е. JavaScript може да бъде стартиран навсякъде.

 2. JavaScript развива креативността

  JavaScript е известен като „мозъка“ на всяка уеб страница. С HTML и CSS учениците могат да създадат основната структура и външния вид на уебсайта, но с JavaScript те имат инструмент, с който могат да създадат каквито си поискат визуални ефекти и анимации.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  При програмирането най-добре се учи, чрез практика. Много често, курсистите ще срещат проблеми и бъгове, които ще трябва да разбият на малки части и да решат всяка малка част, докато не стигнат до верния отговор. С JavaScript и с програмирането като цяло, те ще развият уменията си да се справят с проблеми от всякакъв тип.

В рамките на целогодишния курс, учениците ще работят върху редица задачи, които ще им покажат различните възможности на езика и тяхното практическо приложение. Ще разберат принципите на обектно-ориентираното програмиране, типове данни, променливи и създаване на стойности. Ще се запознаят с една от най-популярните библиотеки използвани при JavaScript – jQuery. може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по JavaScript програмиране е за ученици от 5 до 12 клас, които имат познания по уеб програмиране, имат опит с програмните езици – HTML и CSS или са преминали през предходното ниво на програмата през курса по Уеб Програмиране на Advance Academy.

Курсът ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията.

folks

Ангажирайте свободното време на децата с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

js-ninja

Програма

code-icon

Модул 1

Въведение в Уеб и защо са ни нужни HTML, CSS и JS

2 седмици/6 учебни часа

Тук ще си поговорим за всичко, което сме научили в курса Уеб Програмиране за ученици или ще си припомним какво сме учили в училище. Ще говорим за HTML структурата на една уеб страница и как може да я направим красива с помощта на CSS. Ще си припомним как се работи с Bootstrap и как той улеснява нашата работа при програмиране на нови сайтове.

js-coding

Модул 2

Да се запознаем с JavaScript и обектно ориентираното програмиране

9 седмици/27 учебни часа

Ще си говорим за обектно-ориентирано програмиране, основните му принципи на работа и какви възможности ни дава. Ще се запознаем с езика JS и неговото функциониране в Уеб. Ще обясним принципа на работа на скриптовете и техния синтаксис. Ще говорим за типове данни и променливи в езика JS, как се създават и се задават стойности към тях. Ще използваме различни оператори, с чиято помощ ще решаваме задачи с множество условия. Ще се научим да създаваме функции, обекти и масиви.

jquery

Модул 3

jQuery - как да използваме най-популярната библиотека в света за JavaScript

6 седмици/18 учебни часа

В този модул ще се запознаем с библиотеката jQuery и защо я използват компании като Google, ESPN и BestBuy. Ще научим принципа на работа на тази библиотека. Ще използваме селектори и ще се научим да работим с тях. Ще се запознаем с редица методи, които да добавяме към нашите проекти.

diskette

Модул 4

Да създадем реални игри, които да играем с приятели

3 седмици/12 учебни часа

В този модул ще работим по реални проекти за уеб базирани игри. Всеки обича да играе игри, но ние ще имаме възможността да ги създадем и да разберем логиката на тяхната работа. С помощта на игрите ще може много лесно да затвърдим знанията си и да разберем логиката на програмирането.

icon

Модул 5

Изграждане на интерактивен проект с JavaScript

6 седмици/18 учебни часа

Ще създадем интерактивен уеб сайт, който да стане част от нашето бъдещо портфолио на програмисти. Ще преминем през всички етапи на разработка на един реален проект и ще се запознаем с различните методи на работа. Ще добавим много функционалности, с помощта на всичко, което сме научили до момента.

cup

Code Challange

С уменията за работа с JavaScript и jQuery, куристите ще могат да създадат интерактивен уеб сайт. По време на събитието всеки от участниците ще има възможността да презентира своя проект и да разкаже за идеята и технологиите, които е използвал пред нашите специални гости - родители и приятели. За финал на всеки от участниците ще бъде връчен официално сертификатът за успешно завършеното обучение.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса на обучение. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

robot-left

13 лв./час

или

robot-right

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

Цена ранно записване - до 01.09 - 790лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

13 лв./час

или

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

Цена ранно записване - до 01.09 - 790лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *
supergirl

Успешни истории

Атанас Вълев Курсист
half-circle
Атанас Вълев

„Часовете по програмиране минаваха весело и забавно. Научихме се да създаваме много игри и да управляваме дронове.“ – Атанас Вълев, Курс по Програмиране на Scratch

Борис Велчев Курсист
half-circle
Борис Велчев

„Научих се да програмирам и да мисля като програмист. Нищо не ме затрудни по време на курса и се радвам, че бях записан.“ – Борис Велчев, Курс по програмиране на Scratch.

Васил Желев Курсист
half-circle
Васил Желев

„Най-много ми хареса, че бързо се взима материала и в същото време правим упражнения и прилагаме наученото. Преподавателите обръщат внимание на всички и са много готини“ – Васил Желев, Курс по Уеб програмиране