УЕБ ПРОГРАМИРАНЕ ЗА УЧЕНИЦИ

web-logo Web Development 5 - 12 клас

 • Ще се запознаем с азбуката на Уеб програмирането - HTML
 • Ще използваме красиви шрифтове, цветове и ефекти със CSS
 • Ще развиваме програмни умения и логика
 • Ще учим чрез действия и реално задачи и проекти

Начало на курса:

19 Януари 2022 - 18:30

Продължителност

2 месеца

Продължителност

Начин на провеждане

Цена на курса

Учебни занятия

26 седмици

Присъствено обучение

165лв. на месец

Събота

Начало: Септември

Продължителност

6 месеца

Учебни занятия

Събота

Цена на курса

165лв. /месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането се състои в изграждане на външния вид и функционалността на всеки един уеб сайт. То включва неговото програмиране, създаване и поддръжка.

 1. Развива дигитална грамотност

  Технологиите, днес, са навсякъде и уменията обвързани с тяхното разбиране, използва и създаване стават все по-търсени. Целогодишния курс по уеб програмиране е първата стъпка към научаването и развиването на тези умения, а защо не и за подготовка за професиите на бъдещето.

 2. Развива креативността

  Уеб програмирането позволява на учениците да създадат „от нищо нещо“. Разработването на уебсайт от нулата е начин за децата да развият креативността и въображението си, което би било от полза за тях и хората около тях.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  При програмирането, най-добрият начин за учене и чрез практика. При него, много често се срещат големи проблеми или бъгове, с които курсистите ще трябва да справят, като ги разбият на малки части и да решат всяка малка част поотделно.

В рамките на целогодишният курс, курсистите ще се запознаят с основите на уеб програмирането и ще научат всичко необходимо за работата на един сайт. Ще разработят собствена уеб страница с мобилна версия, с интегрирано видео, анимации, ефекти и различни шрифтове. Освен това, ще разберат как да я направят достъпна в Интернет и как работят хостинг сървърите и какво е домейн. А може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по уеб програмиране е за ученици от 5 до 12 клас, които искат да се запознаят с азбуката на уеб програмирането, да придобият основни умения в ИТ и да направят първите си стъпки в уеб дизайна. Кога и къде се провежда курсът?

Целогодишният курс ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията. Група едно: всяка Събота от 10:00 до 13:00 Група две: всяка Събота от 14:00 до 17:00

Успешни курсисти

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

web-ninja

Програма

html5

Модул 1

HTML

6 дни / 18 учебни часа

В този модул ще се запознаем с Азбуката в УЕБ Програмирането – език HTML. Ще подготвим среда за Front End програмиране – ще научим какъв софтуер ни е нужен и за какво. Как се работи с Developer tools към Chrome. Кои са основните елементи в HTML (тагове). Как се създава структурата на една уеб страница.

three

Модул 2

CSS

8 дни / 24 учебни часа

Ще се запознаем с основните принципи и синтаксиса на CSS. Ще се научим как да добавяме стил към нашата уеб страница, как да променяме цветове, размери, шрифтове. Ще добавяме и работим с ефекти, които да придадат уникалност на нашата уеб страница.

bootstrap

Модул 3

Bootstrap

2 дни / 8 учебни часа

В този модул ще работим с Bootstrap, ще разберем с какво ни е полезен, ще се запознаем с документацията му и как да го добавим към наша страница. Ще говорим за Grid системата и защо е важна при разработването на един уеб сайт.

diskette

Модул 4

Работа с готов дизайн

3 дни / 9 учебни часа

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн. Ще работим с онлайн ресурси за обработка на снимки и psd файлове. Ще се научим как да подреждаме работния интерфейс и някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

desktop

Модул 5

Първият ни Уеб Проект

5 дни / 15 учебни часа

В този модул ще приложим на практика всичко, което сме научили до момента. Всеки курсист ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект.

cup

Code Challange

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн, наречен psd. Ще използваме готови теми, текстове и картинки. Ще научим някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

graduate

Дипломиране

Всеки ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект. Ще се изгради един мобилен уеб сайт от нулата, който ще включва всичко научено до момента.

Цена на курса

robot-left

13 лв./час

или

robot-right

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

165лв. - до 20 септември 2022

165лв. - до 10 октомври 2022

165лв. - до 20 ноември 2022

165лв. - до 20 декември 2022

165лв. - до 20 януари 2023

165лв. - до 20 февруари 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

13 лв./час

или

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

165лв. - до 20 септември 2022

165лв. - до 10 октомври 2022

165лв. - до 20 ноември 2022

165лв. - до 20 декември 2022

165лв. - до 20 януари 2023

165лв. - до 20 февруари 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *
supergirl

Успешни истории

Атанас Вълев Курсист
half-circle
Атанас Вълев

„Часовете по програмиране минаваха весело и забавно. Научихме се да създаваме много игри и да управляваме дронове.“ – Атанас Вълев, Курс по Програмиране на Scratch

Сидра Елбизри Курсист
half-circle
Сидра Елбизри

„Не само образованието им е уникално, а и обстановката. В академията има компютри и монитори в перфектна зала с много приятелски настроени хора.“ – Сидра Елбизри, курс по Уеб Програмиране

Васил Желев Курсист
half-circle
Васил Желев

„Най-много ми хареса, че бързо се взима материала и в същото време правим упражнения и прилагаме наученото. Преподавателите обръщат внимание на всички и са много готини“ – Васил Желев, Курс по Уеб програмиране