Уеб програмиране за ученици

web-logo Web Development 5 - 12 клас

Целогодишният курс по Уеб програмиране е първото ниво от пътеката на развитие Web Development, като курса има за цел да запознае децата с основите на уеб програмирането. Курсът ще запознае децата с градивните елементи на всяка уеб страница – HTML и CSS. По време на курса, използвайки HTML и CSS, децата ще разработят собствен уеб сайт с интегрирани видеа, анимации, ефекти и различни шрифтове. Освен това, ще се запознаят и работят с работната рамка - Boostrap, с чиято помощ ще създадат и мобилна версия на своя сайт, която да изглежда и функционира добре.

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

14 Октомври

26 седмици

165лв. / месец

Събота от 15:00ч. до 18:00ч.

Начало: 14 Октомври

Продължителност

26 седмици

Учебни занятия

Събота от 15:00ч. до 18:00ч.

Цена на курса

165лв. / месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането се състои в изграждане на външния вид и функционалността на всеки един уеб сайт. То включва неговото програмиране, създаване и поддръжка.

  1. Развива дигитална грамотност

    Технологиите, днес, са навсякъде и уменията обвързани с тяхното разбиране, използва и създаване стават все по-търсени. Целогодишния курс по уеб програмиране е първата стъпка към научаването и развиването на тези умения, а защо не и за подготовка за професиите на бъдещето.

  2. Развива креативността

    Уеб програмирането позволява на учениците да създадат „от нищо нещо“. Разработването на уебсайт от нулата е начин за децата да развият креативността и въображението си, което би било от полза за тях и хората около тях.

  3. Учи ги как да решават проблеми

    При програмирането, най-добрият начин за учене и чрез практика. При него, много често се срещат големи проблеми или бъгове, с които курсистите ще трябва да справят, като ги разбият на малки части и да решат всяка малка част поотделно.

В рамките на целогодишният курс, курсистите ще се запознаят с основите на уеб програмирането и ще научат всичко необходимо за работата на един сайт. Ще разработят собствена уеб страница с мобилна версия, с интегрирано видео, анимации, ефекти и различни шрифтове. Освен това, ще разберат как да я направят достъпна в Интернет и как работят хостинг сървърите и какво е домейн. А може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по уеб програмиране е за ученици от 5 до 12 клас, които искат да се запознаят с азбуката на уеб програмирането, да придобият основни умения в ИТ и да направят първите си стъпки в уеб дизайна. Кога и къде се провежда курсът?

Целогодишният курс ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията.

Успешни курсисти

Награди

award stars

Учи, трупай точки и избери своя подарък от онлайн магазина на Advance Academy :)

Част от наградите, които може да получите

minecraft lego
big headphones
computer mouse with lights
arcade game
roblox clock
robot kit
enter button
helicopter

Представяме ви колекцията от карти Advance Academy Meta World, единствена по рода си колекция, включваща някои от най-емблематичните и обичани супергерои на всички времена. Всяка карта е изработена с най-голямо внимание към детайла. Това, което прави тази колекция от карти уникална е, че можете да я съберете само в Advance Academy.

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

web-ninja

Програма

html5

Модул 1

HTML

6 дни / 18 учебни часа

В първи модул ще се запознаем с Азбуката в Уеб програмирането – езика HTML. Ще подготвим среда за Front End програмиране – ще научим какъв софтуер ни е нужен и как ще работим с него. Ще използваме Developer инструментите към интернет браузър Chrome. Ще научим кои са основните елементи в HTML (тагове). Ще създаваме структурата на една уеб страница.

three

Модул 2

CSS

7 дни / 21 учебни часа

Ще се запознаем с основните принципи и синтаксиса на CSS. Ще се научим как да добавяме стил към нашата уеб страница, как да променяме цветове, размери, шрифтове. Ще добавяме и работим с ефекти, които да придадат уникалност на нашата уеб страница.

bootstrap

Модул 3

Bootstrap

4 дни / 12 учебни часа

В този модул ще работим с Bootstrap. Ще разберем с какво ни е полезен, ще се запознаем с документацията му и как да го добавим и използваме в нашата страница. Ще разгледаме Grid системата и чрез нея ще структурираме по подходящ начин уеб страницата.

diskette

Модул 4

Работа с готов дизайн

4 дни / 12 учебни часа

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн. Ще работим с онлайн ресурси за обработка на снимки и PSD файлове. Ще се научим как да подреждаме работния интерфейс и някои допълнителни трикове. Ще създаваме практически проекти и уеб сайтове на различна тематика.

desktop

Модул 5

Финален проект

5 дни / 15 учебни часа

В този модул ще приложим на практика всичко, което сме научили до момента. Всеки курсист ще работи по задание в реална работна среда и ще се запознае с всички стъпки при създаването на един уеб проект. Уеб сайтовете ще бъдат с респонсив (мобилна) версия, за да се визуализират еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

cup

Code Challenge

Традиция в Advance Academy е да организира събитието Code Challenge след края на всеки ученически курс. Поканени са всички ученици, техните роднини и приятели, за да видят крайния резултат от всичко научено през целогодишната IT академия. Всеки курсист ще работи върху индивидуална тема за своя практически проект и ще изгради един мобилен уеб сайт от нулата с някои допълнителни трикове. За финал на всеки от участниците ще бъде връчен официално сертификатът за успешно завършеното обучение. Ние от Advance Academy поощряваме своите ученици за положеното старание и като бонус качваме всички техни проекти на нашия сървър, за да могат да бъдат видими навсякъде в интернет пространството.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курсa. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

blue background
robot-left

165 лв./месец

или

robot-right

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

150лв. - до 14 Октомври 2023

150лв. - до 14 Ноември 2023

150лв. - до 14 Декември 2023

150лв. - до 14 Януари 2024

150лв. - до 14 Февруари 2024

150лв. - до 14 Март 2024

165лв. - до 14 Април 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

165 лв./месец

или

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

150лв. - до 14 Октомври 2023

150лв. - до 14 Ноември 2023

150лв. - до 14 Декември 2023

150лв. - до 14 Януари 2024

150лв. - до 14 Февруари 2024

150лв. - до 14 Март 2024

165лв. - до 14 Април 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

 

Мнения на деца