Уеб програмиране за ученици

web-logo Web Development 5 - 12 клас

 • Ще се запознаем с азбуката на Уеб програмирането - HTML
 • Ще използваме красиви шрифтове, цветове и ефекти със CSS
 • Ще развиваме програмни умения и логика
 • Ще учим чрез действия и реално задачи и проекти

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

1 Октомври

26 седмици

165лв. / месец

Група 1: Събота 09:30 до 12:30 часа
Група 2: Събота 14:30 до 17:30 часа

Начало: 1 Октомври

Продължителност

26 седмици

Учебни занятия

Група 1: Събота 09:30 до 12:30 часа
Група 2: Събота 14:30 до 17:30 часа

Цена на курса

165лв. / месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането се състои в изграждане на външния вид и функционалността на всеки един уеб сайт. То включва неговото програмиране, създаване и поддръжка.

 1. Развива дигитална грамотност

  Технологиите, днес, са навсякъде и уменията обвързани с тяхното разбиране, използва и създаване стават все по-търсени. Целогодишния курс по уеб програмиране е първата стъпка към научаването и развиването на тези умения, а защо не и за подготовка за професиите на бъдещето.

 2. Развива креативността

  Уеб програмирането позволява на учениците да създадат „от нищо нещо“. Разработването на уебсайт от нулата е начин за децата да развият креативността и въображението си, което би било от полза за тях и хората около тях.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  При програмирането, най-добрият начин за учене и чрез практика. При него, много често се срещат големи проблеми или бъгове, с които курсистите ще трябва да справят, като ги разбият на малки части и да решат всяка малка част поотделно.

В рамките на целогодишният курс, курсистите ще се запознаят с основите на уеб програмирането и ще научат всичко необходимо за работата на един сайт. Ще разработят собствена уеб страница с мобилна версия, с интегрирано видео, анимации, ефекти и различни шрифтове. Освен това, ще разберат как да я направят достъпна в Интернет и как работят хостинг сървърите и какво е домейн. А може да научите повече за учебната програма.

Целогодишният курс по уеб програмиране е за ученици от 5 до 12 клас, които искат да се запознаят с азбуката на уеб програмирането, да придобият основни умения в ИТ и да направят първите си стъпки в уеб дизайна. Кога и къде се провежда курсът?

Целогодишният курс ще се провежда един път седмично по 3 учебни часа, в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на академията.

Успешни курсисти

Награди

award stars

Учи, трупай точки и избери своя подарък от списъка на Advance Academy :)

Представяме ви колекцията от карти Advance Academy Meta World, единствена по рода си колекция, включваща някои от най-емблематичните и обичани супергерои на всички времена. Всяка карта е изработена с най-голямо внимание към детайла. Това, което прави тази колекция от карти уникална е, че можете да я съберете само в Advance Academy.

mobile headphones
big headphones
computer mouse with lights
speakers
fortnite stickers

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

web-ninja

Програма

html5

Модул 1

HTML

6 дни / 18 учебни часа

В първи модул ще се запознаем с Азбуката в Уеб програмирането – езика HTML. Ще подготвим среда за Front End програмиране – ще научим какъв софтуер ни е нужен и как ще работим с него. Ще използваме Developer инструментите към интернет браузър Chrome. Ще научим кои са основните елементи в HTML (тагове). Ще създаваме структурата на една уеб страница.

three

Модул 2

CSS

7 дни / 21 учебни часа

Ще се запознаем с основните принципи и синтаксиса на CSS. Ще се научим как да добавяме стил към нашата уеб страница, как да променяме цветове, размери, шрифтове. Ще добавяме и работим с ефекти, които да придадат уникалност на нашата уеб страница.

bootstrap

Модул 3

Bootstrap

4 дни / 12 учебни часа

В този модул ще работим с Bootstrap. Ще разберем с какво ни е полезен, ще се запознаем с документацията му и как да го добавим и използваме в нашата страница. Ще разгледаме Grid системата и чрез нея ще структурираме по подходящ начин уеб страницата.

diskette

Модул 4

Работа с готов дизайн

4 дни / 12 учебни часа

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн. Ще работим с онлайн ресурси за обработка на снимки и PSD файлове. Ще се научим как да подреждаме работния интерфейс и някои допълнителни трикове. Ще създаваме практически проекти и уеб сайтове на различна тематика.

desktop

Модул 5

Финален проект

5 дни / 15 учебни часа

В този модул ще приложим на практика всичко, което сме научили до момента. Всеки курсист ще работи по задание в реална работна среда и ще се запознае с всички стъпки при създаването на един уеб проект. Уеб сайтовете ще бъдат с респонсив (мобилна) версия, за да се визуализират еднакво добре на компютър, таблет и телефон.

cup

Code Challenge

Традиция в Advance Academy е да организира събитието Code Challenge след края на всеки ученически курс. Поканени са всички ученици, техните роднини и приятели, за да видят крайния резултат от всичко научено през целогодишната IT академия. Всеки курсист ще работи върху индивидуална тема за своя практически проект и ще изгради един мобилен уеб сайт от нулата с някои допълнителни трикове. За финал на всеки от участниците ще бъде връчен официално сертификатът за успешно завършеното обучение. Ние от Advance Academy поощряваме своите ученици за положеното старание и като бонус качваме всички техни проекти на нашия сървър, за да могат да бъдат видими навсякъде в интернет пространството.

graduate

Дипломиране

AdvanceAcademy.bg издава Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курсa. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

blue background
robot-left

13 лв./час

или

robot-right

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

13 лв./час

или

39 лв. на седмица

Продължителност на курса: 26 седмици

ЦЕНА: 990лв.

165лв. - до 01 Октомври 2022

165лв. - до 01 Ноември 2022

165лв. - до 01 Декември 2022

165лв. - до 01 Февруари 2023

165лв. - до 01 Март 2023

165лв. - до 01 Април 2023

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *
supergirl

Мнения на деца