Индивидуални уроци по уеб програмиране за ученици logo mobile

Индивидуален курс за ученици от 5 до 12 клас

 • HTML и CSS са в основата на почти всяка уеб страница
 • HTML е използван от 90% от всички уеб сайтове
 • Facebook и YouTube са програмирани и на HTML
 • CSS определя външния вид на уеб страниците

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

24 занятия

42лв. час / 36лв. час

Присъствено: Понеделник - Петък
Онлайн: Понеделник - Неделя

Продължителност

24 занятия

Учебни занятия

Присъствено - Понеделник - Петък
Онлайн - Понеделник - Неделя

Цена на курса

42лв. час / 36лв. час

Уникално индивидуално обучение в детската академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането се състои в изграждане на външния вид и функционалността на всеки един уеб сайт. То включва неговото програмиране, създаване и поддръжка.

Един ментор на Advance Academy работи индивидуално само с един ученик. Ползите от индивидуалната програма са много. На първо място, този тип уроци гарантират, че детето ще получи времето и вниманието, които са му необходими, за да може преподавателят да провокира интерес, а това означава да постигне по-голям напредък по-бързо. Индивидуалното обучение предоставя по-персонализирани и приятни уроци за детето, тъй като менторът от академията преподава спрямо неговия напредък. Advance Academy предлага едно уникално учебно преживяване с поставен фокус върху всеки отделен курсист.

 1. Развива дигитална грамотност

  Технологиите, днес, са навсякъде и уменията обвързани с тяхното разбиране, използва и създаване стават все по-търсени. Целогодишния курс по уеб програмиране е първата стъпка към научаването и развиването на тези умения, а защо не и за подготовка за професиите на бъдещето.

 2. Развива креативността

  Уеб програмирането позволява на учениците да създадат каквото поискат. Разработването на уебсайт от нулата е начин за децата да развият въображението си и да измислят нещо ново и вълнуващо, което е от ползва за тях и за хората около тях.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  При програмирането, най-добрият начин за учене и чрез практика. При него, много често се срещат големи проблеми или бъгове, с които курсистите ще трябва да справят, като ги разбият на малки части и да решат всяка малка част поотделно.

По време на индивидуалните уроци по уеб програмиране децата ще научат как се създават уеб сайтове, как работи Интернет и всичко необходимо, за да навлязат в интересния свят на ИТ. Курсът ще покаже основите на Азбуката на Уеб програмирането – езикът HTML, както и как се добавят красиви шрифтове и ефекти с езика CSS. Advance Academy поставя фокус върху практическите задачи, а курсът завършва със създаването на уеб сайт от курсиста.

Курсът по уеб програмиране с HTML и CSS е за деца от 5 до 12 клас, които проявяват интерес към програмирането, дигиталните технологии и искат да се запознаят с основите на уеб програмирането.

Индивидуалните уроци по програмиране се провеждат спрямо индивидуалните нужди на детето, като един урок е 50 минути, а продължителността на целия курс е 24 занятия. Формата на обучение може да бъде, както присъствена така и онлайн.

Курсисти Индивидуални уроци по програмиране
Ползи от индивидуални уроци

Ползите от индивидуалните уроци и програмиране

brainstorm-icon

Развитие на постоянство и упоритост при разрешаване на даден проблем и достигане до верния отговор.

idea-icon

По-персонализирани и приятни уроци за детето спрямо неговия напредък.

goals-icon

Подобряване и увеличаване на личната отговорност на детето по отношение неговото обучение.

service-icon

Детето ще получи времето и вниманието, което ще извлече най-доброто от него.

startup-icon

Подобрение на решаването на проблеми и логическото мислене. Разбиване на сложни проблеми на малки и логични части.

teamwork-icon

Програмирането развива креативността и дава възможност на децата не само да използват технологиите, но и да ги създават.

big-icon

Програма

html5

Модул 1

HTML

Ще се запознаем с Азбуката на Уеб програмирането. Ще изградим структурата на нашия уеб сайт с помощта на основните HTML тагове. Ще добавим към него заглавие, текст, картинки, хиперликове и много други елементи.

css3

Модул 2

CSS

Ще се запознаем със синтаксиса и селекторите на CSS, чрез които ще направим нашата уеб страница красива и завършена. Ще добавим цветове, размери и шрифтове. Ще включим ефекти, които да придадат уникалност на нашата уеб страница.

bootstrap

Модул 3

Bootstrap

Ще добавим Bootstrap и с негова помощ ще изградим мобилна версия на нашия уеб сайт. Ще научим какви са неговите предимства и кои са готовите компоненти, които можем да използваме в изграждането на всеки проект.

computers

Модул 4

Работа с готов дизайн

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн, наречен PSD. Ще използваме готови теми, текстове и картинки. Ще научим някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

desktop

Модул 5

Първи проект

Всеки ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект. Ще се изгради един мобилен уеб сайт от нулата, който ще включва всичко научено до момента.

Цена на курса

robot-left

42лв. на час

36лв. на час

или

robot-right

168лв. / 4 занятия

144лв. / 4 занятия

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути. Заплащане - на всеки 4 занятия по

168лв. / 4 занятия

144лв. / 4 занятия

42лв. на час

36лв. на час

или

168лв. / 4 занятия

144лв. / 4 занятия

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути. Заплащане - на всеки 4 занятия по

168лв.

144лв.

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *

Мнения на деца