Индивидуални уроци по уеб програмиране за ученици logo mobile

Индивидуален курс за ученици от 5 до 12 клас

 • HTML и CSS са в основата на почти всяка уеб страница
 • HTML е използван от 90% от всички уеб сайтове
 • Facebook и YouTube са програмирани и на HTML
 • CSS определя външния вид на уеб страниците

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

24 занятия

42лв. час / 36лв. час

Присъствено: Понеделник - Петък
Онлайн: Понеделник - Неделя

Продължителност

24 занятия

Учебни занятия

Присъствено - Понеделник - Петък
Онлайн - Понеделник - Неделя

Цена на курса

42лв. час / 36лв. час

Уникално индивидуално обучение в детската академия по програмиране на Advance Academy

Уеб програмирането се състои в изграждане на външния вид и функционалността на всеки един уеб сайт. То включва неговото програмиране, създаване и поддръжка.

Един ментор на Advance Academy работи индивидуално само с един ученик. Ползите от индивидуалната програма са много. На първо място, този тип уроци гарантират, че детето ще получи времето и вниманието, които са му необходими, за да може преподавателят да провокира интерес, а това означава да постигне по-голям напредък по-бързо. Индивидуалното обучение предоставя по-персонализирани и приятни уроци за детето, тъй като менторът от академията преподава спрямо неговия напредък. Advance Academy предлага едно уникално учебно преживяване с поставен фокус върху всеки отделен курсист.

 1. Развива дигитална грамотност

  Технологиите, днес, са навсякъде и уменията обвързани с тяхното разбиране, използва и създаване стават все по-търсени. Целогодишния курс по уеб програмиране е първата стъпка към научаването и развиването на тези умения, а защо не и за подготовка за професиите на бъдещето.

 2. Развива креативността

  Уеб програмирането позволява на учениците да създадат каквото поискат. Разработването на уебсайт от нулата е начин за децата да развият въображението си и да измислят нещо ново и вълнуващо, което е от ползва за тях и за хората около тях.

 3. Учи ги как да решават проблеми

  При програмирането, най-добрият начин за учене и чрез практика. При него, много често се срещат големи проблеми или бъгове, с които курсистите ще трябва да справят, като ги разбият на малки части и да решат всяка малка част поотделно.

По време на индивидуалните уроци по уеб програмиране децата ще научат как се създават уеб сайтове, как работи Интернет и всичко необходимо, за да навлязат в интересния свят на ИТ. Курсът ще покаже основите на Азбуката на Уеб програмирането – езикът HTML, както и как се добавят красиви шрифтове и ефекти с езика CSS. Advance Academy поставя фокус върху практическите задачи, а курсът завършва със създаването на уеб сайт от курсиста.

Курсът по уеб програмиране с HTML и CSS е за деца от 5 до 12 клас, които проявяват интерес към програмирането, дигиталните технологии и искат да се запознаят с основите на уеб програмирането.

Индивидуалните уроци по програмиране се провеждат спрямо индивидуалните нужди на детето, като един урок е 50 минути, а продължителността на целия курс е 24 занятия. Формата на обучение може да бъде, както присъствена така и онлайн.

Курсисти Индивидуални уроци по програмиране
Ползи от индивидуални уроци

Ползите от индивидуалните уроци и програмиране

brainstorm-icon

Развитие на постоянство и упоритост при разрешаване на даден проблем и достигане до верния отговор.

idea-icon

По-персонализирани и приятни уроци за детето спрямо неговия напредък.

goals-icon

Подобряване и увеличаване на личната отговорност на детето по отношение неговото обучение.

service-icon

Детето ще получи времето и вниманието, което ще извлече най-доброто от него.

startup-icon

Подобрение на решаването на проблеми и логическото мислене. Разбиване на сложни проблеми на малки и логични части.

teamwork-icon

Програмирането развива креативността и дава възможност на децата не само да използват технологиите, но и да ги създават.

big-icon

Програма

html5

Модул 1

HTML

Ще се запознаем с Азбуката на Уеб програмирането. Ще изградим структурата на нашия уеб сайт с помощта на основните HTML тагове. Ще добавим към него заглавие, текст, картинки, хиперликове и много други елементи.

css3

Модул 2

CSS

Ще се запознаем със синтаксиса и селекторите на CSS, чрез които ще направим нашата уеб страница красива и завършена. Ще добавим цветове, размери и шрифтове. Ще включим ефекти, които да придадат уникалност на нашата уеб страница.

bootstrap

Модул 3

Bootstrap

Ще добавим Bootstrap и с негова помощ ще изградим мобилна версия на нашия уеб сайт. Ще научим какви са неговите предимства и кои са готовите компоненти, които можем да използваме в изграждането на всеки проект.

computers

Модул 4

Работа с готов дизайн

Ще се запознаем с основните стъпки при работа с готов дизайн, наречен PSD. Ще използваме готови теми, текстове и картинки. Ще научим някои трикове, които ще използваме за нашите проекти.

desktop

Модул 5

Първи проект

Всеки ще работи по задание в реална работна среда и ще се сблъска с всички стъпки при създаването на един уеб проект. Ще се изгради един мобилен уеб сайт от нулата, който ще включва всичко научено до момента.

Цена на курса

blue background

или

robot-left

168лв. / 4 занятия

Присъствена форма
robot-right

144лв. / 4 занятия

Онлайн форма

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути.
Заплащане - на всеки 4 занятия.

168лв. / 4 занятия

Присъственаформа

144лв. / 4 занятия

Онлайнформа

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути.
Заплащане - на всеки 4 занятия.

Включи се сега

 

Мнения на деца