Индивидуални уроци по JavaScript програмиране за ученици logo mobile

Индивидуален курс за ученици от 5 до 12 клас

 • Работа с програмния език JavaScript
 • Добавяне на функционалности към уеб сайтове
 • Създаване на игри и проекти

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

24 занятия

42лв. час / 36лв. час

Присъствено: Понеделник - Петък
Онлайн: Понеделник - Неделя

Продължителност

24 занятия

Учебни занятия

Присъствено - Понеделник - Петък
Онлайн - Понеделник - Неделя

Цена на курса

42лв. час / 36лв. час

Уникално индивидуално обучение в ученическата академия по програмиране на Advance Academy

JavaScript е един от най-използваните програмни езици, като 97% от всички уебсайтове са разработени с JavaScript. Програмния език се използва за интерактивно и динамично уеб съдържание, като с него могат да се разработват мобилни приложения, уеб базирани игри, анимации и различни ефекти.

При индивидуалните уроци по програмиране на Advance Academy един Ментор на академията работи с един ученик. При този тип обучение, менторът използва собствена методология и работи със скорост съответстваща на скоростта на учене на всеки ученик. По този начин, материала се усвоява по-добре и няма напрежение или натиск да се бърза, като нещата се обясняват колкото пъти е нужно. Индивидуалните уроци по програмиране предоставят по-персонализирани и приятни уроци за детето.

 1. JavaScript е универсален език за програмиране

  JavaScript е изключително гъвкав език. След като бъде усвоен, възможностите са безкрайни: можете да разработвате уеб, мобилни и десктоп приложения, можете да разработвате сайтове и сървърна част.

 2. JavaScript развива креативността и иновативното мислене

  JavaScript, известен още като „мозъка“ на всяка уеб страница, позволява на учениците да създават каквито си поискат визуални ефекти и анимации.

 3. JavaScript е подходящ за начинаещи

  В сравнение с много други езици за програмиране, JavaScript предлага един от най-лесните начини за навлизане в света на програмирането. Страхотното при него е, че се инсталира във всеки съвременен уеб браузър – няма нужда да настройвате каквато и да е среда за разработка, което означава, че можете да започнете да кодирате с JavaScript веднага!

По време на индивидуалните уроци по програмиране с JavaScript, учениците ще работят върху набор от задачи, чрез които ще се запознаят и ще научат за различните възможности на програмния език и тяхното практическо приложение. Курсистите ще научат принципите на обектно-ориентираното програмиране, променливи, типове данни и създаване на стойности. Също така, ще се запознаят и с една от най-популярните библиотеки използвани при JavaScript програмирането – jQuery.

Индивидуалните уроци по JavaScript програмиране е за ученици от 5 до 12 клас, които имат познания по уеб програмиране и имат опит с езиците за програмиране – HTML и CSS. Ако не сте запознати с тези езици и искате да се запознаете с основите на уеб разработката, можете да се запишете и на индивидуални уроци по Уеб програмиране

При индивидуалното обучение по JavaScript програмиране, уроците се провеждат спрямо индивидуалните нужди на ученика, като един урок е с продължителност от 50 минути, а цялата програма е 24 занятия. Формата на обучение може да бъде, както присъствена така и онлайн.

folks
Ползи от индивидуални уроци

Ползите от индивидуалните уроци и програмиране

brainstorm-icon

Чрез индивидуалните уроци по програмиране децата учат и усъвършенстват материала по свой начин и със собствено темпо.

idea-icon

Индивидуалните уроци подобряват и увеличават личната отговорност на детето по отношение на неговото обучение.

goals-icon

Индивидуалните уроци предоставят по-персонализирани и приятни уроци по програмиране.

service-icon

Програмирането развива креативността, иновативното и алгоритмичното мислене на децата.

startup-icon

При индивидуалното обучение по програмиране няма грешен отговор или безсмислен въпрос.

teamwork-icon

Програмирането развива постоянство и упоритост при решаване на даден проблем и достигане на неговото решение и отговор.

js-ninja

Програма

code-icon

Модул 1

Въведение в Уеб и защо са ни нужни HTML, CSS и JS

Тук ще си поговорим за всичко, което сме научили в курса Уеб Програмиране за ученици или ще си припомним какво сме учили в училище. Ще говорим за HTML структурата на една уеб страница и как може да я направим красива с помощта на CSS. Ще си припомним как се работи с Bootstrap и как той улеснява нашата работа при програмиране на нови сайтове.

js-coding

Модул 2

Да се запознаем с JavaScript и обектно ориентираното програмиране

Ще си говорим за обектно-ориентирано програмиране, основните му принципи на работа и какви възможности ни дава. Ще се запознаем с езика JS и неговото функциониране в Уеб. Ще обясним принципа на работа на скриптовете и техния синтаксис. Ще говорим за типове данни и променливи в езика JS, как се създават и се задават стойности към тях. Ще използваме различни оператори, с чиято помощ ще решаваме задачи с множество условия. Ще се научим да създаваме функции, обекти и масиви.

jquery

Модул 3

jQuery - как да използваме най-популярната библиотека в света за JavaScript

В този модул ще се запознаем с библиотеката jQuery и защо я използват компании като Google, ESPN и BestBuy. Ще научим принципа на работа на тази библиотека. Ще използваме селектори и ще се научим да работим с тях. Ще се запознаем с редица методи, които да добавяме към нашите проекти.

diskette

Модул 4

Да създадем реални игри, които да играем с приятели

В този модул ще работим по реални проекти за уеб базирани игри. Всеки обича да играе игри, но ние ще имаме възможността да ги създадем и да разберем логиката на тяхната работа. С помощта на игрите ще може много лесно да затвърдим знанията си и да разберем логиката на програмирането.

icon

Модул 5

Изграждане на интерактивен проект с JavaScript

Ще създадем интерактивен уеб сайт, който да стане част от нашето бъдещо портфолио на програмисти. Ще преминем през всички етапи на разработка на един реален проект и ще се запознаем с различните методи на работа. Ще добавим много функционалности, с помощта на всичко, което сме научили до момента.

Цена на курса

blue background

или

robot-left

168лв. / 4 занятия

Присъствена форма
robot-right

144лв. / 4 занятия

Присъствена форма

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути.
Заплащане - на всеки 4 занятия.

168лв. / 4 занятия

Присъственаформа

144лв. / 4 занятия

Онлайнформа

Продължителност на курса: 24 седмици, 1 урок е с продължителност от 50 минути.
Заплащане - на всеки 4 занятия.

Включи се сега

 

Мнения на деца