РАБОТИЛНИЦА ПО УЕБ ПРОГРАМИРАНЕ С HTML, CSS И BOOTSTRAP ЗА УЧЕНИЦИ Работилница по Уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap за ученици

Летен курс за деца

  • Ще затвърдим знанията си по уеб програмиране
  • Ще създадем сайт по задание на работодател
  • Ще създадем личен сайт за портфолио

Начало на курса:

08 Юли

Продължителност

2 месеца

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

4 седмици

190 лв.

Всеки петък от 15:00ч. до 18:00ч.

Продължителност

4 седмици

Учебни занятия

Всеки петък от 15:00ч. до 18:00ч.

Начин на провеждане

Присъствено обучение

Цена на курса

190лв.

Уникално присъствено обучение в лятната детска академия по програмиране на Advance Academy

Това, което сме планирали за работилницата по уеб програмиране, е да разработим два сайта. Единият ще бъде ваше лично портфолио, а другият ще направим по задание на реална компания, партньор на академията. Ще приложим всичко научено до момента, за да създадем сайт, който да отговаря на изискванията на клиента, както и ще научим защо е важно да имаме портфолио и какво трябва да съдържа то.

Работилницата по уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap е за всички ученици, преминали през целогодишната програма по уеб програмиране на Advance Academy или за ученици, които са напреднали и имат познания с програмните езици – HTML и CSS, както и с рамката за разработване на мобилна версия – Bootstrap.

Курсът ще се провежда веднъж седмично по 3 учебни часа всеки Петък от 15:00ч. до 18:00ч, като продължителността му е 4 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като ще се провежда в залите на Advance Academy.

Курсисти Успешни истории

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

robot-laptop

Програма

superman-icon

Седмица 1

Ще започнем с разработка на сайт по задание на работодател. Ще се запознаем с реална бизнес ситуация, в която клиент представя своите изисквания за дизайн и съдържание. Ще използваме технологиите, научени по време на целогодишния курс. Ще изградим основната структура на проекта.

windows

Седмица 2

Ще продължим разработката на проекта по задание на работодател. Ще добавим подходящо съдържание и снимки, допълнителни стилове и ефекти. Ще разработим мобилна версия на сайта, за да се визуализира еднакво добре на всички устройства - компютър, таблет и телефон.

net-icon

Седмица 3

Ще създадем портфолио, което ще може да споделяме на наши приятели, роднини и клиенти в интернет пространството. Ще разберем защо е важно да имаме портфолио и какво трябва да съдържа то. Ще изберем подходящ дизайн и ще създадем основната структура.

set-icon

Седмица 4

Ще продължим разработката на собствено портфолио. Ще добавим съдържание по секциите, допълнителни стилове и ефекти. Ще свържем всички наши разработени проекти до момента и всеки ще има достъп до тях. Ще разработим мобилна версия на сайта, за да се визуализира еднакво добре на всички устройства.

Цена на курса

robot-left

190 лв. ранно записване

или

robot-right

220 лв. късно записване

Продължителност на курса: 4 седмици

ЦЕНА:

Ранната цена е 190лв. до 15 юни

Редовната цена е 220лв. след 15 юни

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

190лв. ранно записване

или

220лв. късно записване

Продължителност на курса: 4 седмици

Ранната цена е 190лв. до 15 юни

Редовната цена е 220лв. след 15 юни

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

Моля, изберете начин на плащане: *
supergirl

Успешни истории

Атанас Вълев Курсист
half-circle
Атанас Вълев

„Часовете по програмиране минаваха весело и забавно. Научихме се да създаваме много игри и да управляваме дронове.“ – Атанас Вълев, Курс по Програмиране на Scratch

Йордан Димитров Курсист
half-circle
Йордан Димитров

„Моето хоби е да правя игри на Скрач, да създавам уеб сайтове и да програмирам. По време на курса научих много нови неща.“ – Йордан Димитров, курс по програмиране на Scratch

Сидра Елбизри Курсист
half-circle
Сидра Елбизри

„Не само образованието им е уникално, а и обстановката. В академията има компютри и монитори в перфектна зала с много приятелски настроени хора.“ – Сидра Елбизри, курс по Уеб Програмиране