Работилница по Уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap за ученици Работилница по Уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap за ученици

Летен курс за деца

  • Ще затвърдим знанията си по уеб програмиране
  • Ще създадем сайт по задание на работодател
  • Ще създадем личен сайт за портфолио

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

07 Юли

4 седмици

190 лв.

Всеки петък от 10:00ч. до 12:00ч.

Начало: 07 Юли

Продължителност

4 седмици

Учебни занятия

Всеки петък от 10:00ч. до 12:00ч.

Начин на провеждане

Присъствен курс

Цена на курса

190 лв.

Уникално присъствено обучение в лятната детска академия по програмиране на Advance Academy

Това, което сме планирали за работилницата по уеб програмиране, е да разработим два сайта. Единият ще бъде ваше лично портфолио, а другият ще направим по задание на реална компания, партньор на академията. Ще приложим всичко научено до момента, за да създадем сайт, който да отговаря на изискванията на клиента, както и ще научим защо е важно да имаме портфолио и какво трябва да съдържа то.

Работилницата по уеб програмиране с HTML, CSS и Bootstrap е за всички ученици, преминали през целогодишната програма по уеб програмиране на Advance Academy или за ученици, които са напреднали и имат познания с програмните езици – HTML и CSS, както и с рамката за разработване на мобилна версия – Bootstrap.

Курсът ще се провежда веднъж седмично по 2 учебни часа всеки Петък от 10:00ч. до 12:00ч, като продължителността му е 4 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като ще се провежда в залите на Advance Academy.

Курсисти в курс по App Inventor

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

robot-laptop

Програма

superman-icon

Седмица 1

Ще започнем с разработка на сайт по задание на работодател. Ще се запознаем с реална бизнес ситуация, в която клиент представя своите изисквания за дизайн и съдържание. Ще използваме технологиите, научени по време на целогодишния курс. Ще изградим основната структура на проекта.

windows

Седмица 2

Ще продължим разработката на проекта по задание на работодател. Ще добавим подходящо съдържание и снимки, допълнителни стилове и ефекти. Ще разработим мобилна версия на сайта, за да се визуализира еднакво добре на всички устройства - компютър, таблет и телефон.

net-icon

Седмица 3

Ще създадем портфолио, което ще може да споделяме на наши приятели, роднини и клиенти в интернет пространството. Ще разберем защо е важно да имаме портфолио и какво трябва да съдържа то. Ще изберем подходящ дизайн и ще създадем основната структура.

set-icon

Седмица 4

Ще продължим разработката на собствено портфолио. Ще добавим съдържание по секциите, допълнителни стилове и ефекти. Ще свържем всички наши разработени проекти до момента и всеки ще има достъп до тях. Ще разработим мобилна версия на сайта, за да се визуализира еднакво добре на всички устройства.

Цена на курса

blue background

190 лв.

190 лв.

Включи се сега

* Моля, изберете начин на плащане
 

Мнения на деца