Лятна ваканция в Advance Academy с Craft занималня за деца Лятна ваканция с програмиране на Scratch

Лятна занималня за деца

 • Изработваме на фигури от подръчни материали
 • Създаваме цял град
 • Развиваме прецизност към детайлите
 • Развиваме креативността

Начало на курса

18 Юли / 15 Август

Продължителност

1 седмица / 4 седмици

Цена на курса

290 - 330 лв. / седмица.

Учебни занятия

От Понеделник до Петък от 8:30ч. до 17:30ч.

Начало: 18 Юли / 15 Август

Продължителност

1 седмица / 4 седмици

Учебни занятия

Пон - Пет от 8:30ч. до 17:30ч.

Начин на провеждане

Присъствен курс

Цена на курса

290 - 330лв. / седмица

Уникално присъствено обучение в лятната детска академия по програмиране на Advance Academy

Craft занималнята на Advance Academy ще постави фокус върху ръчната изработка на различни неща, което ще научи децата на важни качества, като да проявяват търпение и да бъдат наблюдателни и прецизни към детайлите, ще развие тяхната креативност и дисциплина.

 1. Craft-ингът развива прецизност към детайлите

  Изработването на различни неща развива погледа на децата към детайлите, тъй като различните елементи може да изискват голяма прецизност при тяхното сглобяване, лепене, изрязване или оцветяване.

 2. Craft-ингът развива креативността на децата

  Създаването и изработването на различни фигури развива креативността на децата, защото децата трябва да си представят крайния резултат.

 3. Craft-ингът развива дисциплина и отдаденост

  Започването на нов проект или рисуването на нов дизайн винаги е забавно и вълнуващо, но неговото завършване е трудната част, затова, когато децата започнат да изработват елементите, те трябва да бъдат много организирани, дисциплинирани и отдадени, за да могат да постигнат точните резултати.

По време на учебните занимания в Craft занималнята на Advance Academy децата ще изработят и създадат цял град използвайки своето въображение. Децата ще направят различни сгради, които ще трябва да оцветят, изрежат, залепят и сглобят. Всичко това ще се случва преди обяд, за следобедните часове на занималнята сме подготвили творчески и инженерни лаборатории, за които може да научите повече

Лятната Craft занималня е подходяща за деца от 1 до 4 клас, които искат да съчетаят полезното със забавното и да развият важни качества, като отдаденост, дисциплина, креативност и прецизност, както и да се забавляват в инженерните лаборатории на Advance Academy.

Занималнята ще се провежда всеки ден в рамките на 5 дена, от Понеделник до Петък от 8:30ч. до 17:30ч. Занималнята има присъствена форма на обучение, като ще се провежда в залите на Advance Academy.

flower shop

Творчески и инженерни лаборатории на Advance Academy

Лабораториите, които сме подготвили за децата ще се провеждат следобед, като те ще развият креативността, логическото мислене и работата в екип. Всяка лаборатория ще е с различна тематика.

Кликни и виж icon-click

#

Обогатена реалност – В тази лаборатория децата ще се запознаят с технология, която се развива с бързи темпове през последните години, а именно – Разширена реалност или Augmented Reality. В нея децата ще рисуват различни рисунки, които след сканиране с приложения ще оживеят.

Ако това ти е интересно

Ангажирайте свободното време на децата през лятната ваканция с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Програмиране с App Inventor

Програма

idea

Седмица 1

Ще се запознаем с основните части на един уеб сайт. Ще започнем работа с уеб дизайн. Ще се запознаем с инструмента Photopea и с всички съставни части на един уеб сайт (header, logo, nav, секции, хиперлинкове, снимки, текст, контактна форма, социални мрежи, footer). Ще започнем работа с готов дизайн на уеб страница и ще обърнем внимание как изглежда responsive дизайнът на различни устройства - компютър, таблет и телефон.

music-icon

Седмица 2

Ще започнем работа със снимки. Ще разгледаме най-интересните сайтове, от които можем да изтеглим безплатни картинки на всякаква тематика. Ще променяме размера на избраните снимки, ще подготвяме подходящи снимки за лого и ще премахване излишния фон от тях. Ще покажем примери и с видеоклип. Ще се запознаем с платформата Wix. Ще изберем идея за нашия бъдещ сайт. Ще започнем със създаването на началната страница на уеб сайта стъпка по стъпка. Ще добавим меню, нови секции, снимки и други елементи.

controller

Седмица 3

Ще добавим останалите страници в нашия уебсайт (За нас, Услуги, Контакти и други подходящи според тематиката). Ще направим и страница с Блог - интересни новини с различен дизайн и подредба. Ще добавим съдържание на единична блог страница. Ще настроим профил на потребител в уебсайта.

joystocl-icon

Седмица 4

Ще разгледаме какви са настройките на всяка уеб страница (Page settings) - заглавие, дизайн, кратка информация, SEO настройки (meta информация), снимка при споделяне в социални мрежи. Ще разгледаме нашия създаден сайт. Ще инспектираме страницата (ще разгледаме изходния код) и ще се запознаем с основните HTML елементи, от които е съставена.

Цена на курса

blue background

330 лв.

330лв.

Включи се сега

* Моля, изберете начин на плащане
 

Мнения на деца