ReactJS програмиране за ученици

js-logo Web Development 5-12 клас

Целогодишния курс по програмиране с ReactJS е третото ниво от пътеката на развитие Web Development. Курсът ще запознае курсистите с най-популярните и използвани JavaScript библиотеки. С ReactJS могат да се създават динамични и интерактивни уеб страници и приложения. Курсът е разработен за ученици, които са запознати с HTML, CSS и JavaScript и искат да надградят уменията и знанията си.

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

30 Септември

26 седмици

165лв. / месец

Събота от 15:30 до 17:30 часа

Начало: 30 Септември

Продължителност

26 седмици

Учебни занятия

Събота от 15:30 до 17:30 часа

Цена на курса

165лв. / месец

Уникално присъствено обучение в целогодишната ученическа академия по програмиране на Advance Academy

ReactJS е мощна JavaScript библиотека, която е създадена и поддържана от Facebook. С нейна помощ се изграждат модерни Single-page апликации и потребителски интерфейси, чрез използването на различни компоненти. ReactJS е най-популярната и използвана JavaScript библиотека, като се използва от някои от гигантите като Facebook, Instagram, Tesla, Netflix и Airbnb.

  1. ReactJS развива уменията за решаване на проблеми

    Изучаването на ReactJS изисква от курсистите да мислят креативно и да решават проблеми и бъгове по нови начини. Това ще подобри уменията им за решаване на проблеми и ще им помогне да станат по-добри програмисти като цяло. Често курсистите ще срещат проблеми и бъгове, които ще трябва да разбият на по-малки части и да решат всяка част, докато не стигнат до верния отговор.

  2. Възможности за кариера

    Тъй като ReactJS е най-използваната JavaScript библиотека, търсенето на уеб програмисти с ReactJS е голямо и ще продължава да расте. Изучавайки ReactJS още като ученици, децата ще имат много възможности за кариера в бъдеще.

  3. ReactJS развива креативността

    ReactJS позволява на учениците да създават свои собствени single page апликации, което може да бъде изключително творчески процес. Те могат да измислят идея за single page апликация и след това да я програмират с ReactJS.

По време на целогодишния курс по ReactJS програмиране, учениците ще разберат каква е ролята на ReactJS в уеб програмирането. Ще работят върху редица задачи, като ще създадат потребителски интерфейс. Ще разберат какво е приложението на условните конструкции и масивите. Освен това, учениците ще добавят интерактивност на своите сайтове и ще работят с данни, рутинг и навигация. В края на курса по ReactJS, учениците ще разработят практически проект, който ще представят на ежегодното събитие Code Challenge.

Целогодишния курс по ReactJS програмиране е за ученици от 8 до 12 клас, които имат познания по уеб програмиране, както и опит с програмните езици – HTML, CSS и JavaScript или са преминали през предходните две нива на програмата: Уеб Програмиране и JavaScript програмиране на Advance Academy.

Курсът ReactJS програмиране ще се провежда един път седмично по 2 учебни часа в продължение на 26 седмици. Курсът има присъствена форма на обучение, като лекциите ще се провеждат в залите на Advance Academy, които са оборудвани с всичко необходимо.

folks

Ангажирайте свободното време на децата с обучение, което развива:

logic

Логика

idea

Креативно мислене

laptop

Технически умения

rocket

Подготвя ги за бъдещето

Ако това ти е интересно

react-program

Програма

star-idea

Модул 1

Ще си припомним ролята на HTML, CSS и JavaScript. Ще покрием променливи, функции, масиви и обекти в JavaScript. Ще направим въведение в библиотеката ReactJS, нейната роля в уеб програмирането, къде и как се използва, както и ще започнем да създаваме първия си проект. Ще работим с JSX синтаксиса и ще създаваме компоненти.

laptop-code

Модул 2

Ще започнем да създаваме потребителски интерфейс. Ще научим как да правим импорт и експорт на компоненти, както и как да създадем интеракция между компонентите и предаване на данни. Ще научим какво е props, как да работим с props и как да ги променяме във времето. Ще се запознаем с условни конструкции и обработката на масиви.

phone-puzzle

Модул 3

Ще научим как да добавим интерактивност към нашата уеб страница, като ще се запознаем с евентите в ReactJS, ще се научим да ги обработваме и разпространяваме. Ще научим какво представлява state променливата, както и ще я създаваме и използваме. Ще се научим как да рендваме компоненти, какви са стъпките и как се създава връзка с DOM. Ще разберем как да променяме обекти и масиви при актуализация на state променливата.

boy-code

Модул 4

Ще започнем работа с данни, рутинг и навигация. Ще разберем как да комуникираме със сървър чрез HTTP заявка и как се изпълняват HTTP заявки. Ще научим как да използваме библиотеки като Redux, за управление на състоянието на приложението. Ще разберем какво е React Router и какво е неговото приложение и ще дефинираме маршрути.

code-laptop

Модул 5

Ще разработваме практически проект, като всеки курсист ще има тема по която ще работи.

star-yellow

Code Challenge

Традиция в Advance Academy е да организира събитието Code Challenge след края на всеки ученически курс. Поканени са всички ученици, техните роднини и приятели, за да видят крайния резултат от всичко научено през целогодишната IT академия. Всеки курсист ще работи върху индивидуална тема за своя практически проект. Ние от Advance Academy поощряваме своите ученици за положеното старание и качваме всички техни проекти на нашия сървър, за да могат да бъдат видими навсякъде в интернет пространството.

graduate

Дипломиране

Advance Academy издава сертификат за преминато обучение на всички курсист завършили успешно целогодишния курс по програмиране с ReactJS. Този документ е признат от редица ИТ компании, както във Варна, така и в България.

Цена на курса

blue background
robot-left

165 лв./месец

или

robot-right

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 30 Септември 2023

165лв. - до 30 Октомври 2023

165лв. - до 30 Ноември 2023

165лв. - до 30 Декември 2023

165лв. - до 30 Януари 2024

165лв. - до 29 Февруари 2024

165лв. - до 30 Март 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

165 лв./месец

или

990 лв.

Продължителност на курса: 26 седмици

Цена: 990лв.

Цена на вноски:

165лв. - до 30 Септември 2023

165лв. - до 30 Октомври 2023

165лв. - до 30 Ноември 2023

165лв. - до 30 Декември 2023

165лв. - до 30 Януари 2024

165лв. - до 29 Февруари 2024

165лв. - до 30 Март 2024

10% отстъпка ако доведеш брат/сестра или приятел

Включи се сега

 

Мнения на деца