КУРС 3D МОДЕЛИРАНЕ И ПРИНТИРАНЕ
С ПЕС ПАТРУЛ

Курс за ученици от 1 до 4 клас

Искало ли ви се е някога да вдъхнете живот на Райдър, Чейс, Скай и останалите членове на екипа от Залива на приключенията (Адвенчър Бей). Сега имате тази възможност! Добре дошли в света на 3D моделирането и принтирането за деца. Курсът е създаден специално за деца, които желаят да съчетаят любовта си към Пес Патрул с изучаването на основите на 3D моделирането и принтирането. По време на курса децата ще научат как работят 3D принтерите и как да моделират сами фигури в платформата TinkerCad. Освен това, в края на курса всяко дете ще моделира и принтира медальонът на любимия си герой от Пес Патрул. Курсът ще разгърне креативността на децата, ще развие техните технически умения и разбиране за пространствени понятия.

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса
- до 01 Ноември

Учебни занятия

03 и 04 Ноември

1 месец

200лв. 99лв.

Петък от 16:00ч. - 18:00ч.
Събота от 10:00ч. - 12:00ч.

Начало: 03 и 04 Ноември

all-dogs

Продължителност

1 месец

Учебни занятия

Петък от 16:00ч. - 18:00ч.
Събота от 10:00ч. - 12:00ч.

Цена на курса до 01 Ноември

200лв. 99лв.

Уникално присъствено обучение в ученическата академия на Advance Academy

3D моделирането е процес по създаване на триизмерно представяне на един обект. За разлика от 2D моделите, които са плоски и имат само височина и ширина, 3D моделите имат и дълбочина, което им придава по-реалистичен вид. 3D принтирането е процес по физическото създаване на дигитален триизмерен обект.

 1. Развива креативността

  С помощта на 3D моделирането, децата могат да реализират и най-смелите си идеи. Те могат да разгърнат своята креативност и да създадат най-различни модели и обекти.

 2. Разбиране за геометрията и пространственото ориентиране

  Работата с 3D пространство помага на децата да разберат понятия като размери, форми и измерения. Това е забавен начин да научат важни термини в математиката, без дори да го осъзнават.

 3. Умения за решаване на проблеми

  Проектирането на 3D модели изисква да се измисли как да се направи нещо, което може да бъде принтирано и сглобено.

По време на курса, децата ще научат какво представлява 3D принтирането, какви видове 3D принтери има. Ще се запознаят със софтуерът за 3D моделиране - TinkerCad. Ще научат как да създават обекти, как се трансформират, как се създава 3D текст. Ще създадат собствени дигитални триизмерни модели, както и цялостна фигурка от много обекти. Ще научат как се работи с 3D Принтер и как да подготвят фигурката на любимия си герой за 3D принтиране.

Курсът по 3D моделиране и принтиране е подходящ за деца от 1 до 4 клас. Курсът е разработен за напълно начинаещи и не се изисква предишен опит. Независимо дали детето обича да се занимава с изкуство, наука или просто да изпробва нови неща, този курс предлага комбинация от знания и забавление.

Курсът ще се провежда един път седмично по 2 учебни часа в Петък или Събота. Курсът има присъствена форма на обучение, като ще се провежда в залите на Advance Academy.

folks
award stars

Създай медальон на своя любим герой от Пес Патрул

badge-1
badge-2
badge-3
badge-4
badge-5
badge-6

Създай медальон

Всеки член на Пес Патрула има своя уникален медальон, който представя специалните му умения и личност. Независимо дали сте смели като Чейс, обичате да летите като Скай или обичате да рециклирате като Роки, по време на курса ще можете да изберете своя любим герой и да моделирате неговия медальон. А след това ще му вдъхнете и живот с помощта на нашия 3D принтер.

 • badge-1 Медальонът на Чейс:

  Златна звезда, която представя лидерството и полицейската работа.

 • badge-2 Медальонът на Маршал:

  Медальон на пожарникар, символизиращ храброст.

 • badge-3 Медальонът на Скай:

  Крилат медальон, който символизира нейните летателни умения.

 • badge-5 Медальонът на Роки:

  Символ за рециклирането, който показва неговата отдаденост.

 • badge-4 Медальонът на Рабъл:

  Медальон на строителя, символизиращ неговата страст.

 • badge-6 Медальонът на Зума:

  Медальон с котва, изобразяваща уменията му по плуване.

3d-printing

Подарък за всяко дете в курса: 3D принтирана фигурка на любимия герой от Пес Патрул

Чейс

Чейс

Скай

Скай

Роки

Роки

Рабъл

Рабъл

Маршал

Маршал

Зума

Зума

dog

Програма

idea-icon

Седмица 1

През първата седмица ще се научим какво е 3D моделиране и принтиране. Ще се запознаем с платформата за 3D моделиране - TinkerCad и нейния интерфейс. Ще разгледаме всички менюта и различните действия, които можем да правим. Ще се научим как да трансформираме обекти - да ги смаляваме, уголемяваме, въртим и да променяме тяхната височина. Освен това, ще се разберем как да създаваме 3D текст.

rocket

Седмица 2

По време на втората седмица ще упражним създаването на просто форми, като сфери и квадрати. След това ще се научим как да създаваме по-сложни модели, използвайки прости форми и ще създадем своя собствена емотикона, която след това ще принтираме на 3D принтер.

controller

Седмица 3

В третата седмица от курса по 3D моделиране ще започнем да създаваме медальонът на любимия ни герой от Пес Патрул. Освен това, ще научим и как да подготвим нашия медальон или фигурка за 3D принт и за целта ще използваме друг софтуер - CraftWare Pro.

medal

Седмица 4

В последната седмица от курса ще довършим нашите 3D медальони като ги почистим използвайки пила. След това, ще подготвим фигурката за оцветяване, като за тази цел ще използваме спрей-грунд, с който да напръскаме цялата фигурка и да оставим няколко минути да изсъхне. Накрая ще използваме акрилни бои, с които ще вдъхнем още повече живот в медальона на любимия ни герой от Пес Патрул.

Включи се сега

* Моля, изберете начин на плащане